تیم بسکتبال شهرداری گرگان در مرحله پلی آف لیگ برتر بسکتبال حریف گلنور اصفهان شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، با پایان یافتن رقابتهای مرحله گروهی لیگ برتر بسکتبال مردان ایران در روز گذشته تیمهای راه یافته به مرحله پلیآف مشخص شده و حریفان خود را شناختند. شهرداری گرگان در پایان این مرحله از رقابتها با 13 برد و 7 شکست و کسب 33 امتیاز در رده چهارم جدول قرار گرفت و در مرحله پلی آف نیز حریف تیم گلنور اصفهان شد.
شهرداری گرگان در فصل جاری رقابتهای لیگ برتر بسکتبال با فراز و نشیبهای زیادی مواجه بود؛ از کاهش بودجه تیم تا تغییرات اساسی در کادرفنی و بازیکنان، سبب شده بود تا در اوایل فصل هواداران انتقادات جدی به مدیران باشگاه داشته باشند.
برای هواداران پرشور گرگانی که در سالهای اخیر تیم محبوب خود را همواره در صدر جدول میدیدند و شهرداری توانسته بود چند دوره قهرمانی متوالی لیگ برتر و چهارم آسیا را برای آنان به ارمغان بیاورد، تحمل هفت شکست بسیار سخت بود. هواداران این تیم بارها در صحن شورای اسلامی شهر گرگان حضور یافتند و از مدیران شهری و اعضای شورا خواستند تا نسبت به تقویت بودجه تیم برای جذب بازیکن خارجی اقدام کنند.
موضوعی که صدای سرمربی تیم را هم در آورد و صالح مخدومی نیز از مسئولان تیم خواست نه مانند سال گذشته که گفته میشود بیش از 80 میلیارد تومان برای این تیم هزینه شده بود، بلکه بسیار کمتر از آن به تیم توجه کنند.
تقویت تیم با جذب بازیکن خارجی در مرحله پلی آف لیگ برتر بسکتبال خواسته هواداران و البته برخی از مدیران بود که در همین راستا شورای اسلامی شهر گرگان با اختصاص 10 میلیارد تومان به شهرداری گرگان موافقت کرد. سیدمحمدرضا سیدالنگی مدیرعامل تیم بسکتبال شهرداری گرگان درباره آخرین وضعیت جذب بازیکن خارجی اظهارکرد: بازیکن خارجی تیم به دلیل آسیبدیدگی امکان همراهی تیم را در برخی از دیدارها نداشت و منتظر هستیم تا شرایط این بازیکن را بسنجیم و به یک توافق با وی دست پیدا کنیم.
وی گفت: با جدایی این بازیکن، شرایط جذب بازیکن خارجی با نظر کادرفنی و متناسب با بودجهای که در اختیار تیم قرار گرفته است، فراهم خواهد شد و تلاش میکنیم تیم را برای حضوری قدرتمند در مرحله پلیآف آماده کنیم.
انتهای پیام/